Specialisatie in online film

7 seconden. Zo lang duurt het voordat iemand een online film wegklikt als deze niet interessant genoeg is. Je moet de kijker dus razendsnel verrassen of nieuwsgierig maken.

Zwaar Geschut houdt de aandacht vast en brengt je belangrijkste boodschap of het gewenste gevoel over op je doelgroep. Concept, productie en hoogwaardige afwerking zijn essentieel voor een inspirerende online film. Laat dat aan ons over. Je werkt met Zwaar Geschut.

Ons werk

Een dwarsdoorsnede van onze projecten vind je hieronder. Meer zien? Dat kan natuurlijk.
Neem gerust contact op.

Onze aanpak

De samenwerking met Zwaar Geschut begint bij het in kaart brengen van de doelen en wensen. Wie is straks de kijker van jouw online film? En welk gevoel willen we oproepen?

We kiezen frisse invalshoeken om je boodschap onderscheidend over te brengen. Deze ontvang je in een vrijblijvend voorstel voor je online film. Is het voorstel precies wat je zoekt, dan starten we direct met de productie van jouw film op maat.

Onze vaste contactpersoon begeleidt het hele traject: van concept tot eindproduct. Zoek je een partij waar je op kunt rekenen? Werk dan met Zwaar Geschut.

Team

Zwaar Geschut produceert online films met een hecht team van gedreven freelancers: Allemaal specialisten op hun eigen vakgebied. Regie, camera, licht en audio bijvoorbeeld. Maar ook editing, color grading, 3D, motion graphics en special effects.

Elk project is maatwerk. We selecteren alleen de disciplines die een film echt nodig heeft. Zo beheersen we de kosten en garanderen we hoge kwaliteit. Geen half werk met dit team. Je werkt met Zwaar Geschut.

Onze klanten

030 260 0785

Oudegracht aan de werf 265, 3511 NN Utrecht

floor@zwaargeschut.nl

KvK 53013506 - BTW-ID NL 002116665B15